Удаје се једна од најбољих српских спортисткиња?

Агенције
Удаје се једна од најбољих српских спортисткиња?

Светлана Цеца Китић (57), једна од најбољих рукометашица свијета, поново стаје на луди камен. Овог пута њен изабраник је 23 године млађи од ње.

Ријеч је о Дејану Вуковићу званом Супер Беба, који је јавности познат по хапшењима због крађе аутомобила, пише Аваз.ба. Вуковић каже да се након издржавања затворске казне смирио, а сада када је упознао љубав свог живота само жели да вријеме проводи са њом.

"У вези смо 43 дана, женићу је Бога ми", рекао је заљубљени Супер Беба за "Аваз". Да су у вези потврдила је и Цеца.

Иначе, она је била једна од најбољих рукометашица свијета. Играла је за Јединство из Тузле и Раднички Београд. Наступала је и за југословенску репрезентацију с којом је учествовала на Олимпијским играма 1980. у Москви и 1984. у Лос Ангелесу. Активну играчку рукометну каријеру окончала је у 2006. у својој 46. години.

Од 2006. па до 2008. године је обављала дужност спортског директора Женске рукометне репрезентације Босне и Херцеговине.

Током свог љубавног живота, Цеца је до сада четири пута стала на луди камен. Први пут се удала за фудбалера Блажа Слишковића, па за рукометаша Драгана Дашића с којим је, иначе, била у вези прије удаје за Блажа и с њим је добила сина Николу.

Трећи пут се удала за културолога Горана Богуновића, с којим има ћерку Мару (24), а из ванбрачне заједнице са Зораном Ковачевићем има ћерку Александру. Посљедњи њен супруг је био пет година од ње млађи правник Милан Магић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана