Удаје се Харијева бивша дjевојка: Да ли ће на вjенчање бити позвана и Меган Маркл?

Агенције
Удаје се Харијева бивша дjевојка: Да ли ће на вjенчање бити позвана и Меган Маркл?

Сада када је његов брак са Меган стабилан и испуњен љубављу, бивше дjелују као давна прошлост.

Принц Хари ужива у браку и љубави са Меган Маркл са којом има и сина. 30-годишња глумица и бивша партнерка принца Кресида Бонас стаје на луди камен, а спекулише се хоће ли се на церемонији појавити и њен бивши дечко.

Глумица је окончала везу са принцем након 2 године забављања 2014. године, али су њих двоје остали у јако присном односу. Она је присуствовала краљевском вjенчању 2018. године и можда ће краљевском пару узвратити позивницом за њено вjенчање.

Иако неће на глави носити краљевску тијару, са којом је била често замишљана, она на руци однедавно носи предиван вjеренички прстен са великим каменом, окруженим ситнијим каменчићима.

Вjеровали или не, она је вjерена за другог Харија, али овај није краљевске крви. Зове се Хари Вентворт Стенли, а упознали су се на факултету.

Иако је са принцем била у вези свега пар година, многи су је видjели поред њега за цио живот. Њихова веза била је изузетно јака и стабилна. Ипак, модел и глумица није могла да поднесе притисак јавности и све што са собом доноси положај члана краљевске породице. Када су се растали, остали су пријатељи, а њему је драго што је поново срећна поред неког другог, поготово сада када је и он у срећном браку.

Како жели да се Хари појави на њеном вјенчању, вјероватно ће послати позивницу и за Меган. Новине су писале да Меган и Бонас имају добар однос, а ако са неком бившом Меган није у добрим односима, онда је то Челси Деви. Хари је са њом био у вези седам година током којих су се растајали и мирили изнова и изнова. Она је наводно његова прва љубав, па се Меган не радује да се нађе у њеној близини, пише Cheer Sheet.

Извор близак пару открио је да се Меган посебно потрудила да се Челси не нађе ни под тачком разно на списку званица за забаву послије вјенчања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана