У предстојећој епизоди анимиране серије Симпсони коначно ће се открити како предвиђају будућност VIDEO

ГС
У предстојећој епизоди анимиране серије Симпсони коначно ће се открити како предвиђају будућност VIDEO

Серија коју је креирао Matt Groening, на екранима је више од три деценије, а први пут је емитирана 17. децембра 1989., што ју је учинило најдуговјечнијом америчком телевизијском серијом у ударном термину.

Од предвиђања кризе трошкова живота у Великој Британији до Donalda Trumpa, као предсједника САД-а, па чак и пандемије ковида, писци сасвим јасно знају нешто што ми не знамо.

Сценарист и продуцент серије, Matt Selman, недавно је рекао за Deadline да ће надолазећа епизода 34. сезоне открити све.

“Имамо још једну луду концептуалну епизоду која објашњава како Симпсонови знају будућност. То је концептуална епизода с пуно лудих ствари у себи, али објашњава како могу предвидјети будућност”, казао је.

Говорећи о томе како, након толико времена, продукцијски тим успијева одржати серију тако свјежом, Selman је рекао: “То је наш највећи креативни изазов, побринути се да свака епизода буде јединствена и посебна и да има нешто свјеже за рећи. Срећом, свијет чува испоручујући ствари које се требају одразити у Springfieldskom огледалу. Дакле, то је захвала свијету, али и свијет треба бити бољи. Немам проблема с понављањем емоционалне динамике.”

“Не можете једноставно прекрижити емоционално породично приповиједање јер сте већ испричали те емотивне породичне приче. Али морате имати нешто ново за рећи о вањском свијету или новом аспекту односа да истражите који је специфичнији и занимљивији”, додао је, преноси Klix.ba.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана