Тужна прича преминуле пјевачице: Муж је оставио након операције

ГС
Тужна прича преминуле пјевачице: Муж је оставио након операције

Пјевачица Харијета Симић (41), позната по надимку Харина, преминула је јуче у болници, а о својој борби са опаком болешћу је отворено говорила јавно.

Након дуге борбе са карциномом дојке, пјевачица је преминула у Смедереву у болници.

Рак је метастазирао и проширио се на врат, а онда и на плућа.

Она је 2023. године била на операцији како би уклонила рак дојке, а њен муж ју је, у најтежем тренутку, позвао и рекао да жели развод и то седам дана након операције.

"За Владицу сам се много жртвовала, дала сам злато у вриједности од неколико хиљада евра да врати дугове. Дао је и он мени за лијекове, али... Недуго затим сам поново продала накит како би он могао да плати кирију за стан и купи нови камион. Сада, након седам дана од операције и ампутирања дојке, он ме зове да ми каже да не жели више да буде са мном и да је нашао нову", рекла је Харијета тада за "Блиц", те је додала:

"Рекао ми је да га више не зовем и да ће се том дјевојком оженити. Оставио ме је у најтежем тренутку. Искористио ме је и оставио. Не могу да вјерујем шта ми је приредио, притом ме чека још хемотерапија и зрачења, али њега то не занима".

Пјевачица је преминула у Смедереву у болници, а дуго се борила са канцером дојке. Она је прије недјељу дана пала у кому, а јуче је преминула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана