Турци гањали Дару Бубамару, она искочила из аута у покрету

Агенција
Турци гањали Дару Бубамару, она искочила из аута у покрету

Дара Бубамара тешко је повријеђена током јурњаве колима у Цириху, док је бјежала од људи који су је уходили, сазнаје Курир.

Пјевачица је недавно пјевала у Швајцарској, гдје су је запазила три Турчина. Они су преко газде дискотеке покушали да ступе у контакт с фолкерком, али он им то није дозволио. Ради безбиједности, Бубамара је добила возача, па се након наступа с њим упутила према хотелу.

У једном моменту обоје су примијетили да их све вријеме прати бијели блиндирани џип, па је возач додао гас. Међутим, они су и даље ишли за њима, па су се сат времена јурили градом. Пјевачица је молила возача да закочи, али он је није послушао, већ је само успорио. Дара је тада отворила врата и искочила из аутомобила.

У том моменту други ауто се зауставио, момци су истрчали и дошли до Даре. Она је лежала на поду и запомагала од болова, а нога јој је била крвава. Момци су је подигли, објаснили да јој неће ништа и одвезли је у болницу. Њен возач је све вријеме ишао за њима.

"У колима су јој објаснили да немају лошу намјеру, већ да су је пратили јер су хтјели да поразговарају с њом о наступу у њиховом клубу у Истанбулу. Такође су јој објаснили да власник клуба у којем је те ноћи пјевала није дозволио да тамо контактирају с њом, па су одлучили да је прате не би ли је зауставили на улици", каже извор "Курира" близак пјевачици.

Преглед у болници је трајао више од четири сата. На крају јој је констатовано ишчашење рамена и угануће ноге, а по тијелу је имала огреботине и подливе. Наређено јој је строго мировање, због чега неколико недјеља није наступала.

И сама Дара је потврдила шта се десило.

"Истина је да сам у Цириху имала непријатну ситуацију с људима који нису мислили ништа лоше. Хтели су само да ме ангажују за певање, а мени је свашта прошло кроз главу. Било је мало јурњаве градом, искакање из кола, знате да сам луда и да свашта може да ми падне на памет, али, хвала богу, ништа страшно се није догодило. Добро је све испало на крају", рекла је фолкерка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана