Трудној Ријани манијак упао у кућу, хтио да је запроси: Полиција морала да интервенише

ГС
Foto: Танјуг/АП

Полиција је морала да интервенише у дому америчке пјевачице Ријане након што јој је на посјед упао непознати човјек и покушао да је запроси.

Из полиције у Лос Анђелесу речено је да су морали да ухапсе човјека који је у четвртак око 12 и 30 ушао на посјед Р&Б пјевачице на Беверли Хилсу, преносе страни медији.

Човјек је наводно допутовао с другог краја САД-а, из Јужне Каролине, како би запросио Ријану, али, срећом, пјевачица има врло добро осигурање и полиција је брзо интервенисала. На имање јој је упао одјевен у црвену тренирку с капуљачом, а полиција га је одвела у лисицама.

Морали да га пусте

Међутим, како није стигао даље од прилаза њене куће, у полицији је био само испитан и потом пуштен. За сада је, исто тако, непознато да ли је Ријана, која је успут речено трудна и чека друго дијете с АСАП Рокијем, била код куће и свједочила овом узнемиравању.

Споменимо како ово није први пут да се Ријана сусреће с уходама. Човек по имену Едуардо Леон ухапшен је 2018. године након што је провалио у дом Ријане и тамо чекао 12 сати да се пјевачица појави. Срећом, тада Ријана уопште није била у ЛА-у и њени су асистенти набасали на Леона који се крио у кући, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана