Трагедије прекинуле холивудске љубави

Агенције
Трагедије прекинуле холивудске љубави

Многе славне личности имале су ту несрећу да их задеси трагичан губитак партнера, а међу њима је и музичар Мик Џегер. Његова љубавна веза са Лорен Скот завршила се након 12 година, када је модна дизајнерка извршила самоубиство.

Вијест да је асистенткиња нашла Лорен објешену у њеном стану, сломила је и потпуно шокирала легендарног музичара. Упркос томе што је Џегер о Скотовој говорио као о "вјерној љубавници и најбољој пријатељици", никада није крио да није желио да оде пред олтар са њом.

Иако је музичка легенда Џон Ленон упознао Јоко Оно док је био у браку са првом супругом Синтијом, то му није сметало да започне везу са овом јапанском умјетницом и активисткињом. Послије вјенчања на Гибралтару и меденог мјесеца у Амстердаму, пар је проводио све више времена заједно. Љубавну причу једног од најпознатијег пара 20. вијека, окончао је поремећени фан Марк Дејвид Чепман, који је убио Ленона у Њујорку у близини музичаревог дома.

Француски глумац Лијам Нисон трагично је изгубио супругу, глумицу Наташу Ричардсон која је 2009. године задобила фаталне повреде на скијању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана