Тешко би га препознали: Боба из Жикине династије данас је деда троје унучића

Срна
Foto: Скриншот

Иако му је право име Владимир Петровић, за многе је био и остао Боба из „Жикине династије”.

На филму је волио лепу Марију, а у приватном животу дуже од три деценије ужива у складном браку са Јасминком Петровић.

Уважена списатељица, ауторка је више од тридесет књига за дјецу. Међу најпознатијима је, свакако, роман „Лето када сам научила да летим”, који је недавно екранизован.

- Ваљда нам је било суђено да се сретнемо. Упознали смо се у драмској групи Бате Миладиновића, где је он увелико био звезда. После се испоставило да су наше мајке радиле заједно, а имали смо и заједничког друга – испричала је Јасминка у емисији ТВ лица као сав нормалан свијет.

Упркос огромној популарности коју је уживао, Влада никад није био уображен. Како је истакла његова супруга, привукао ју је својом скромношћу.

- Требало ми је неколико година да постанем познат, а деценије да се вратим у анонимност и водим релативно нормалан живот – каже Влада, кога и даље у стопу прати Боба из Жикине династије.

- Наша деца, син Игор и ћерка Ана, одрасли су са тим. Данас ме зову Бобиша, а не тата или ћале – нашалио се.

Упркос томе што су обоје ушли у шездесете, а имају и троје унука, Владу и Јасминку и даље краси младалачки дух. То се најбоље види у чињеници да им је омиљено превозно средство мотор.

- Ја стално негде касним, а Влада је ту да ме одвезе. У почетку сам се плашила, а сада сам се већ навикла – признаје Јасминка, која је своју најпознатију књигу „Лето када сам научила да летим” посветила супругу, преноси Хело магазин.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана