Теорије завјере у вези с рођењем краљевске бебе

klix.ba
Теорије завјере у вези с рођењем краљевске бебе

Лондон - И врапци на гранама знају да је војвоткиња Кејт Мидлтон на свијет донијела малу принцезу. Цијели свијет је с узбуђењем пратио развој догађаја, а Велика Британија била је на ногама и у еуфорији.

Само десет сати након што је родила, Кејт је изишла из болнице с бебом у наручју.

Е управо ту настаје проблем.

Нењс.цом Аустралија објавио је чланак, а Мiror.uk преноси, а сви се питају како је могуће да је Кејт само десет сати након порода изгледало онако савршено и одморно као да се ништа није догодило.

Жене јако добро знају да пород једној жени може бити савршено једноставан, док се друге муче сатима па чак и данима. Сада се сви питају како је Кејт то извела. Јасно, она има фризере, визажисте, козметичаре, стилисте, цијелу војску људи која се побринула да принцеза изгледа како је изгледала. Сасвим сигурно у сеоској кући у Норфолку уз њу ће бити и медицинско особље.

Једна жена која је искусила тежак пород, изјавила је за Нењс.цом како је била изненађена када је угледала Кејт док излази из породилишта, али додаје да ако сте погледали дубоко у њене очи могли сте видјети да је изморена без обзира на то што је изгледала сјајно.

С овом тврдњом не слажу се читатељке руских новина "Комсомолскаyа Правда", које су направиле праву теорију завјере у вези с рођењем принцезе.

"Кејт је носила умјетни стомак све вријеме, а принцезу је родила сурогат мајка".

"Није могуће да само неколико сати једноставно одшетате из родилишта и то у бијелој хаљини".

"Чак и да је имала најлакши пород на свијету, жене након тога желе спавати, све је ово обичан шоу", преноси Dnevnik.hr.

"У њеним очима нема оног трудничког погледа. Успоредите је с Дајаном када је родила. Ова Кејт је само глумица из Бакигемске палате, она сигурно није родила".

И за крај ових невјероватних тврдњи: "Беба изгледа старо између седам до 10 дана, превелика је за новорођенче, а кожа јој је преглатка и превише блиједа".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана