Тејлор Свифт и Кети Пери се помириле

Агенције
Тејлор Свифт и Кети Пери се помириле

Обожаваоци Кети Пери и Тејлор Свифт нису очекивали да ће ове двије звијезде поново бити у добрим односима и то - због колачића. Перијева, која већ неколико година није у добрим односима са Тејлор, објавила је на “Инстаграму” фотографију колачића помирења, на којој је писало “најзад мир”.

Фотографију је објавила уз ријечи “добар осећај” упућене Тејлор Свифт. Тејлор је умјесто коментара испод слике објавила 13 срца.

Ријечи о помирењу је било и прошле године, па бројним обожаваоцима овај потез није био јасан.

Ове двије популарне пјевачице су сада коначно, након читаве деценије расправа, свађа и размирица, поново у добрим односима. Њихове свађе су трајале још од 2009. године.

Те године биле су другарице. Кеји и Тејлор заједно су долазиле на додјеле награда, дружиле се са другим звијездама, кикотале се и забављале.

- Гледам спот за пјесму “Walking up in Vegas”. Волим Кети Пери. Мислим да ћу сад окачити њен постер на зид - написала је Тејлор Свифт у јулу 2009. године.

Дефинитивно су биле пријатељице јер јој је Кети веома лијепо одговорила на то.

- Слатка си као шећер! Хајде да заједно напишемо пјесму о ономе што најбоље знамо. То би било сјајно - одговорила јој је тада Кети.

Кети је чак била и гошћа Тејлор Свифт на турнеји током које су заједно извеле и Кетину пјесму “Hot 'n' cold”.

То није потрајало дуго, јер се већ исте године у причи појављује музичар Џон Мајер. Тејлор током турнеје није извела дует само са Кети, већ и са Џоном Мајером, а причало се и да се њих двоје забављају. То никада није потврђено, а Тејлор је објавила пјесму “Драги Џон”. Неколико година касније појавила се фотографија Џона Мајера и Кети Пери - и то загрљених. Није сасвим јасно да ли су тада ствари између двије пјевачице кренуле наопако, али су 2014. године дефинитивно биле у свађи.

Каријера Тејлор Свифт је 2014. године била у успону - освојила је “Греми” за сингл “И кнењ џоу њере троубле” и била на свјетској турнеји током које је ангажовала тројицу плесача који су плесали за Кети Пери. Неколико мјесеци касније Кети је такође кренула на турнеју. Неки кажу да су плесачи жељели да јој се придруже иако би то значило да ће морати да откажу сарадњу са Тејлор. Сложили су се да то ураде. Тада су почеле да круже гласине да су пјевачице у свађи. Прије објављивања петог албума и сингла “Bad Blood” свађу је на неки начин потврдила и Тејлор. Она је у интервјуу за “Ролинг стоун” магазин рекла да пјесма говори о поп звијезди која је урадила нешто “страшно” и коју сматра “правим непријатељем”.

- Она је у основи покушала да саботира читаву турнеју. Покушала је да ангажује гомилу људи који су били са мном - рекла је Свифтова.

У мају 2018. године Кети је послала Тејлор праву маслинову гранчицу - чинило се да је свађи дошао крај. Свифтова је објавила видео пакета који је добила од Кети - на њему су биле исписане ријечи “неспоразум” и “дубоко извињење”.

Маслинова грана можда није била довољна, али изгледа да слика тањира са поруком “најзад мир” указује на то да су поново пријатељице.

Кети не само да је поруку упутила колегиници, већ су вјерни фанови примијетили и да је фотографија снимљена у кухињи Тејлор Свифт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана