Тата, јеси ли ме ти носио у стомаку: Овако је Рики Мартин одговорио сину

Агенције
Тата, јеси ли ме ти носио у стомаку: Овако је Рики Мартин одговорио сину

Познати латино пјевач Рики Мартин, који се прије неколико јавно декларисао као геј, поносни је отац близанаца које је добио уз помоћ сурогат мајке. Ипак, како његови синови одрастају све их више занима како су дошли на овај свијет.

Матео и Валентино на свијет су дошли 2008. године уз помоћ сурогат мајке, а Рики је тада направио паузу од каријере како би се посветио својим синовима. Пјевач је недавно гостовао у једној емисији и на питање водитељке шта му је најтеже пало у родитељству до сада он је рекао да су то питања о томе како су дошли на свијет.

"Син ме је питао ’Тата, јеси ли ме ти носио у стомаку’, а ја сам му рекао ’Били сте у мом срцу и још увијек сте у мом срцу’. Нисам могао само на томе да их оставим, па сам наставио да им објашњавам - ’Постоји једна жена коју јако волим, а она ми је помогла да вас донесемо на овај свијет. Позајмила ми је свој стомак да бисте ви дошли на свијет, а када сте се родили она ми је вас дала у руке"

Иако су у посљедне вријеме кружили трачеви о томе како Рики очекује и ћерку, он је објаснио да је у питању дезинформација.

"Питали су ме да ли бих вилио да имам ћерку, рекао сам да. Сутрадан је у новинама изашло да очекујем ћерку", објаснио је додајући да је истина једино да би волио да има још дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана