Сви га знају као Жељка Бебека, а то му није право име

ГС
Сви га знају као Жељка Бебека, а то му није право име

Пјевач Жељко Бебек, некадашњи члан групе “Бијело дугме”, недавно је открио неке занимљивости о себи, а између осталог, признао је и да Жељко није његово право име.

“Ја сам у ствари Желимир, али ме никад нико не зове тако. То стоји у документима и кад прочитају људи то у документима, онда кажу 'Ја мислио ти Жељко'. Кад смо сарађивали овде у студију, па кад бисмо хтјели на Инстаграму да објавимо да смо радили заједно, онда напишемо Бранимир, Желимир и Звонимир. Мирољупци, миротворци”, испричао је он, мислећи на сарадника Бранимира Михаљевића и сина Звонимира, с којим је снимио и дует.

Уз то је открио и да људи често погрешно мисле да је рођен у Бугојну.

“Невјероватно је да се о томе толико расправљало. То је вјероватно зато што је на Википедији неко некада давно написао да сам рођен у Бугојну. Истина је да сам имао ширу фамилију у Бугојну. Често сам као дијете проводио тамо вријеме, па су онда неки Бугојанци који су утицали на Википедију написали то мислећи да сам се родио у Бугојну. Заправо је моје поријекло из Херцеговине, из Вељака, а рођен сам у нашем лијепом Сарајеву”, истакао је Бебек у подкасту Вечерњег листа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана