Све више гласина о Кејт, шта се дешава?

Г.С.
Све више гласина о Кејт, шта се дешава?

Кејт Мидлтон се већ мјесецима лијечи од карцинома, а информације о њеном здравственом стању су углавном половичне и преплављене теоријама завјере.

Правило краљевске породице да се у јеку скандала не оглашава, није учинило да цијела ситуација изгледа нешто боље, па тако готово свакодневно постоје расправе и трачеви о томе гдје је принцеза. 

Ипак, након различитих гласина о мјесту лијечења принцезе, Кенсингтонска палата је, пише ХјустонХроникл, прекинула ћутање.

Наиме, када су амерички медији објавили како се принцеза лијечи у Андерсон центру за рак у Хјустону у Тексасу, појавиле су се информације како се принцеза спрема за одмор са Вилијамом и дјецом, преноси Ентертејнмент Тунајт. На друштвеним мрежама се покренула расправа о томе гдје се Кејт налази, па су тако неки увјерени да је ипак у Америци, док други тврде да је сигурно са својом породицом у Британији.

“Мислим да ова теорија о Кејт и њеном мјесту гдје се налази има много смисла када престанете да размислите о томе”, један је од коментара.
Неки су, с друге стране, вјеровали да гласине можда имају нешто истине, преноси Б92.

“Има смисла да она тражи најбољи третман, без обзира где се налази”, написао је корисник.

Хјустон Хроникл преноси да је Кенисингтонска палата навела да информације о мјесту лијечења принцезе у САД нису тачне.

Представници Центра за рак МД Андерсон рекли су да болница не може да коментарише да ли је појединац пацијент или не због закона о приватности пацијената, преноси Хјустон Хроникл

Додатно је охрабрило људе и то што је принц Вилијам на прослави ветерана истакао како се принцеза осјећа боље и јако би вољела да буде с људима на таквом догађају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана