Швајцарски милионер назива хотел по Лепој Брени?

Г.С.
Швајцарски милионер назива хотел по Лепој Брени?

Пјевачица Лепа Брена годинама је велика инспирација милионеру поријеклом из Србије, који посљедњих 80 година живи у Швајцарској и који јој је предложио да му уступи право да хотелски комплекс назове по њој, преноси "Курир".

Према даљим наводима, градња хотела би требало ускоро и да почне на посједу на његовој дедовини с мајчине стране у Перасту.

Објекат ће, према писањима поменутог листа, комплетно бити уређен по свјетском стандарду, јер овај моћник не жали новац само да би све изгледало сјајно и бајно, док ће ентеријер бити оплемењен фотографијама, гардеробом и детаљима из живота и рада Лепе Брене, а у комплетно опремање објекта за туристе уложиће чак три милиона евра. На сваком спрату у ходницима ће бити пјевачицине фотографије, док ће се у лифту, спа-центру и холу пуштати само њена музика.

Хотел ће имати шест звјездица, а Брена ће добити свој луксузни апартман под називом "Бренин кутакт" од чак 100 квадрата из ког ће се простирати поглед на овај део залива.

Наводи се и да је поменути милионер чак и своју покојну супругу звао "моја Лепа Брена", те је из љубави према њој, али и поштовања према лику и дјелу Лепе Брене, он одлучио да милионе уложи у хотел у ком ће и он сам уживати до краја живота, пише "Курир".

Пјевачица се тренутно налази у Црној Гори гдје љетује са супругом Бобом Живојиновићем, а овим поводом се није оглашавала за медије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана