Суд казнио Северину због вријеђања бившег супруга Милана Поповића

Agencije
Суд казнио Северину због вријеђања бившег супруга Милана Поповића

Тачно је година прошла откако је Северину бивши партнер Милан Поповић пријавио Центру за социјални рад због начина на који му се обраћала у и-мејл конверзацијама. У међувремену, Општински прекршајни суд у Загребу је донио неправоснажну одлуку у овом случају.

Србијански бизнисмен Милан Поповић је познатој пјевачици, како се наводи, замјерио стил и изразе које му је тада упутила.

"Дана 24. октобра 2019. године обавјештавам Вас да је на овом Суду против окривљенице С. К. вођен поступак због сумње да је починила прекршај из чл. 10. Закона о заштити од насиља у породици. Данас, 24. октобра, донијета је и објављена пресуда, којом је иста неправоснажно проглашена кривом да је починила психичко насиље у породици које је код жртве проузроковало повреду достојанства и узнемиреност, те јој је изречена новчана казна у износу од 3.000,00 куна. Наглашавамо како је у наведеном поступку била искључена јавност, те да се ради о још увијек неправоснажној пресуди", одговорили су с Општинског прекршајног суда у Загребу.

Како преносе хрватски медији, Северина је у низу и-мејлова Милана Поповића назвала "манијаком и психипатом", "створом који загађује свијет", "злотвором", "биједником", наводно га је упоредила и с нацистичким вођом Адолфом Хитлером, а наводе како му је пријетила чак и "силовањем у затвору".

Позната хрватска пјевачица је као осуђена у овом случају дужна платити трошкове прекршајног поступка у износу од 3.000 куна (800 КМ).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана