Стивен Сигал: Србију сматрам својом новом домовином

Танјуг
Стивен Сигал: Србију сматрам својом новом домовином

Предсједник Владе Србије Александар Вучић рекао је данас, у разговору са холивудским глумцем Стивеном Сигалом, да ће Влада урадити све како би помогла развој филмске индустрије у Србији.

Вучић је додао да ће то допринијети не само побољшању економске ситуације, него и промоцији Србије.

Премијер је подржао идеју Стивена Сигала о отварању аикидо клуба у Београду, као и ангажовање холивудског глумца на промоцији Србије. Стивен Сигал је истакао да ће Закон о подстицајима за стране продукције обезбједити велика финансијска средства Србији, али исто тако привући и велики број туриста.

"Економија у Србији полако расте за разлику од других европских земаља", закључио је Сигал и додао да ће учинити све како би на што бољи начин промовисао Србију коју сматра својом новом домовином.

Са глумцем се састао и предсједник Србије Томислав Николић који је оцјенио да се Сигал доказао као пријатељ народа у Србији током прошлогодишњих поплава када је помогао да се прикупи новац за угрожене.

"Ви сте пријатељ Србије, и очигледно сте препознали наше врлине и душу, ми то знамо да ценимо", рекао је Николић, а пренела његова служба за информисање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана