Шта се све налази у Драганином и Тонијевом власништву

ГС
Шта се све налази у Драганином и Тонијевом власништву

Богатство фолк звијезде Драгане Мирковић и њеног (сад већ бившег) супруга Тонија Бијелића тема је јавности већ годинама уназад.

Тони је стекао право богатство у Аустрији, власник је фабрике погона Мајбах Купе, власник ауто куц́е, као и грађевинских фирми и телевизије ДМ САТ.

Телевизију, која носи иницијале имена и презимена Драгане Мирковиц́, пјевачица и њен бивши супруг основали су 2005. године у Пожаревцу. Брзо су дошли до листа најгледанијих канала, изборивши се за престижно мјесто у мору комерцијалних телевизијских станица.

Пар такође посједује и фирму за продају луксузних аутомобила, а међу њиховим муштеријама је и велики број њених колега.

Драгана и Тони посједују бројне некретнине, као и огроман дворац који су закупили на 100 година и који је уређен по посљедњем стилу, а детаљи ентеријера и екстеријера обарају с ногу.

Једном приликом је открио је да пјевачици преписао сву своју имовину – као разлог навео је: “Зато што сам то хтио”.

Ипак, далеко значајнији извори прихода јесу они које стварају заједнички пословни потези ње и њеног бившег супруга Тонија. На првом мјесту, то је телевизија на чијем челу се налази пјевачица.

Једну од највећих балканских звијезда, Драгану Мирковић, често можете наћи на списковима и листама једне од најбогатијиих јавних личности са ових простора, а и шире.

Према посљедњој процјени сајта “Нет Wортх Целебритиес”, њено богатство износи 100 милиона долара.

Бијелиц́ вуче корјене из села Шимиц́и у БиХ, које је недавно посјетио са сином Марком, гдје Бијелић има скромну кућу и окућницу, окружену чистом и нетакнутом природом.

Бројне познате личности су гледале Бијелићеву понуду, па је тако Лепа Брена 2016. године купила Мајбах С500 у вриједности од 150.000 евра, Бобан Рајовић Бентлија по цијени од 200.000 евра, Јелена Карлеуша БМW X6, који је био око 100.000 евра, Дари Бубамари се свидио нови Мерцедес од 130.000 евра, а Маyа Беровић је узела Хамера који вриједи око 200.000 евра.

Како пишу домаћи медији, сви аутомобили су узети на лизинг од Бијелића, а тако тврди и Драгана.

“Мој супруг је власник бренда Мајбах Купе, а ја колегама помажем да до жељених аутомобила дођу на најлакши начин и мање плате. Ако неко од колега има потребу, а реално, није лако искеширати толико пара за добар ауто, моји пријатељи им аутомобиле дају на рате. Плус добију попуст захваљујући нама. Тони и ја замолимо пријатеље и то се спроведе у дело. Ја сам срећна кад колеге возе добра аута, па кад им већ могу помоћи, зашто да не. Нисам ташта” изјавила је својевремено Драгана.

Аутомобили купљени код Драгане Мирковић на естради се препознају тако што сви имају таблице које почињу словима ДОН.

Медији, такође, наводе да је списак дужника подужи, те да пјевачица не мора ништа да ради до краја живота. Може живјети само од камате коју јој плаћају за аутомобиле које су задужили, преноси “Телеграф”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана