Шта  је то пресудило браку Била и Мелинде Гејтс?

ГС
Шта  је то пресудило браку Била и Мелинде Гејтс?

Свијет је обишла вијест да је Мелинда Гејтс поднијела папире за развод од Била Гејтса након 27 дугих година брака, а њихов растанак многи називају и разводом деценије!

Овај пар има троје деце, сина Рорија и ћерке Џенифер и Фиби, а како се наводи, чекали су да најмлађа Фиби напуни 18 година како би објавили и званично да се разводе.

Како је Гејтс четврти најбогатији човјек свијета, Мелинда би након развода могла постати друга најбогатија жена након изласка из брака.

Како пише The Wall Street Journal, Мелинда је још прије 2 године тражила савјете од својих адвоката, прије званичног тражења развода, и тада је, наводно, рекла како је брак између њен и Била уништен, и то неповратно.

Према писању медија, госпођу Гејтс је веома узнемирила повезаност њеног супруга са Џефријем Епстајном, оптуженим сексуалним преступником који је умро у затвору док је чекао суђење. Наводно, њих двојица су почели да се друже 2013. године, а још Њујорк Тајмс је извештавао како се Гејтс састајао са Епстајном, те да је дуго у ноћ једном приликом боравио у његовој кући на Менхтену. 

Брижит Арнолд, Гејтсова портпаролка, потврдила је како се Бил налазио са Епстајном неколико пута, али да би разговарали о филантропили.

"Бил Гејтс жали због сусрета с њим и увидео је да је то била погрешна одлука", рекла је она тада, преноси Glossy.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана