Спот Сeма Смита повод за многе реакције, људи тврде да покушава нормализовати порнографију

ГС
Foto: Принтскрин

Британски пјевач Сeм Смит објавио је спот за пјесму "I'm Not Here To Make Friends", који је узроковао бројне реакције на друштвеним мрежама. Људи тврде да он покушава нормализовати порнографију.

Плесање у оскудној одјећи и имитирање секса неки су од дијелова овог контроверзног спота. Многима није јасно зашто снимак на платформи Јутјуб није ограничен према узрасту.

"Дјеца и тинејџери ово могу гледати без икаквих рестрикција. Живимо у времену у којем се порнографија покушава нормализовати", рекла је новинарка Алекс Филипс у емисији "Good Morning Britain".

Очекивано, људи захтијевају да се видео "закључа" за кориснике млађе од 18 година зато што је срамотан, преноси Кликс.

"Ово није умјетност нити служи да охрабри било кога. Ово је монструозно", написао је један корисник Твитера.

"Вријеме да се стандард Јутјуба промијени. То више нису спотови него чиста порнографија. Шта ови људи покушавају урадити нашој дјеци?", додао је други.

"Вријеђање здравог разума. Је ли он свјестан да је ово музичка индустрија, а не да снимање за Плејбој?", такође је један од коментара.

Иначе, Сем Смит се почео бавити музиком 2008. године. Његове пјесме "Money on My Mind", "Stay with Me", "I'm Not the Only One"  биле су међу најслушанијим на музичким листама. Освојио је бројне награде, међу којима су четири Гремија и Оскара за најбољу пјесму. Ријеч је о синглу "Spectre"  из истоименог филма о Џејмс Бонду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана