Спот "Једина Српска" поново уклоњен на "јутјубу"

Срна
Foto: Илустрација

БЕОГРАД - Спот за пјесму "Београдског синдиката" и Данице Црногорчевић "Једина Српска" поново је уклоњен на друштвеној мрежи "Јутјуб" због нових пријава, али се ради на рјешавању проблема, објавио је Феђа Димовић из "Београдског синдиката".

Димовић је навео да је "Јутјуб" уклонио овај спот на каналима "Београдског синдиката" и Црногорчевићеве.

"Тренутно покушавамо да решимо проблем и надамо се да ће спот бити ускоро враћен. Хвала свима за велику подршку коју нам све време дајете. Нека буде борба непрестана", написао је Димовић на свом "Инстаграм" налогу.

Спот је већ једном био уклоњен са ове друштвене мреже према наводном захтјеву власника појединих снимака Драгана Радовића, иако он тај захтјев није ни поднио. Потом је спот враћен на "Јутјуб".

Београдски синдикат и Даница Црногорчевић на свечаној академији поводом Дана Републике премијерно су 8. јануара извели пјесму "Једина Српска" посвећену прослави 30 година од оснивања Републике Српске.

У опису пјесме наведено је да је настала као жеља ових умјетника да се својом музиком бар мало одуже народу Републике Српске за страдање и терет који су поднијели у одбрани слободе, вјере и националног идентитета цијелог српског народа.

"Годинама уназад Српска је за све нас била бастион српства. Хвала нашем страдалном народу из Републике Српске што је у овим тешким годинама прогона и притисака који и даље трају, очувао живим Косовски завет и завете наших богоносних отаца Светог Саве и Светог Симеона. Шта год да каже сила која нам прети, ми смо своје јединство већ остварили у љубави, духу, крви и телу нашег Господа Исуса Христа", навели су аутори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана