Шокирала фанове: Раскинули смо вјеридбу, желим му све најбоље

Агенције
Шокирала фанове: Раскинули смо вјеридбу, желим му све најбоље

Британска секс бомба Кели Брук баш нема среће у љубави. Након бројних неуспјелих веза била је на корак од удаје за бившег маринца Дејвида Мекинтоша. Ипак, Кели и Дејвид су раскинули вјеридбу....

На изненађење свих фанова, лијепа Кели је на свом профилу на Твитеру објавила да су она и Дејвид раскинули вјеридбу.

"Тужан је ово дан, али морам да вас обавјестим да смо Дејвид и ја раскинули вјеридбу. Волим га и поштујем и желим му све најбоље", написала је Кели.

Шта се десило између њих остаје и даље непознато будући да је пар изгледао врло срећно и задовољно. Кели је недавно објавила своју аутобиографску књигу у којој је изјавила да је много времена трошила на погрешне мушкарце алудирајући да је Дејвид онај прави.

Иако су се забављали од почетка ове године, Кели и Дејвид вјерили су се након само три мјесеца везе, а спекулисало се и да су се тајно вјенчали.

Подсјетимо да се пар већ једном растајао јер је модел заносних облина сматрала да је њен мушкарац користи како би стекао славу.

Ипак да је ствар озбиљнија него раније свједочи и Келин профил на Инстгараму са ког је уклонила све њене и Дејвидове заједничке фотографије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана