Славне даме које су опростиле превару да би сачувале брак

ГС
Славне даме које су опростиле превару да би сачувале брак

Неке познате жене одлучиле су да опросте превару како би опстале у браку.

Праштамње преваре је тема о којој се доста полемише у друштву и како ствари стоје, тек ће. Мишљења су потпуно различита, али неке славне даме опредијелиле су се за корак који многе жене не би направиле.

Љубавнице су умијешале прсте у њихове бракове, покушале да заведу заузете мушкарце и изборе се да заузму прво мјесто, али жене су одлучиле да опросте све. Један од главних примјера је Викторија Бекам, која је Дејвиду опростила прељубу.

Након потписивања четворогодишњег уговора вриједног 37 милиона евра, Дејвид Бекам постао је 2003. године нови играч Реал Мадрида. На конференцији испред 500 новинара из 25 земаља која се одржала 2. јула те године, званично је представљен као појачање шпанског клуба.

На конференцију је дошао у пратњи супруге Викторије Бекам и своје нове личне асистенткиње, Ребеке Лус.

Ћерка холандског дипломате и Енглескиње рођена је у Мадриду. Родитељи су је уписали у елитну приватну школу "Руннyмеде" која практикује образовање на енглеском језику.

Ребека је имала задатак да помогне Бекамовима са пресељењем у Мадрид, а Викторија је тада много времена проводила у породичном дому у Манчестеру са тада четворогодишњим сином Бруклином и једногодишњим Ромеом.

За то вријеме Дејвид се све више зближавао са Ребеком, да би се на крају упустио у везу са њом. Ко зна да ли би се икад сазнало да је то била Ребека да један британски таблоид није пратио славног прељубника и његову љубавницу, направио компромитирајуће фотографије пара и потом објавио причу о њиховој афери.

И док је Ребека све признала медијима, Дејвид им се обратио са кратком изјавом.

"Посљедњих неколико мјесеци навикао сам се на читање сулудих прича о мом приватном животу. Једноставна истина је да сам срећно ожењен. Имам дивну жену и двоје дјеце. Не постоји ништа што трећа страна може да направи како би промијенила ове чињенице", рекао је.

Очекивано, одмах су кренуле гласине о разводу брачног пара Бекам и јавност је са великим занимањем ишчекивала Викторијину реакцију. Међутим, тресла се брда, родио се миш. Из године у годину Бекамови су оповргавали гласине о разводу и на крају, свој брак одржали. Недавно су прославили 23. годишњицу брака, а у склопу славља посјетили су и Хрватску у друштву породице, преноси б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана