Славна глумица отворила “Јутјуб” канал

Агенције
Славна глумица отворила “Јутјуб” канал

Посљедњих година шушкало се да би се холивудска звијезда Анђелина Џоли могла кандидовати за предсједницу Сједињених Америчких Држава, а и сама глумица је у неколико наврата натукнула да та могућност није искључена.

Једна од најплаћенијих глумица у САД и амбасадорка УН, Анђелина Џоли (44), недавно је покренула “Јутјуб” канал који се бави хуманитарним радом, а до сада има више од 10.000 претплатника.

У опису канала наводи се да глумица, између осталог, представља УН и бави се питањима расељавања становништва те да својим радом доприноси процесу проналажења рјешења за оне који су присиљени да напусте своје домове.

Анђелина Џоли, која тренутно промовише нови филм “Малефицент: Мистресс оф евил”, има два видеа на свом каналу.Портал “Брајтбарт” сугерише да је глумица покретањем “Јутјуб” канала заправо ушла у припрему за предсједничку кампању.

- Искрено, да сте ме питали прије 20 година, само бих се слатко насмијала. Стварно не знам. Увијек кажем да ћу ићи тамо гдје сам потребна. Не знам јесам ли прикладна за политику, али када помислим да више немам шта да сакријем, тада помислим да сам отворена за такву могућност. Могу доста тога да поднесем - рекла је глумица крајем прошле године у једном интервјуу.

Тада јој је водитељ емисије Џастин Веб (58) рекао да би је предложио на листу потенцијалних кандидата за изборе 2020. године, на шта се Анђелина насмијала и одговорила “Хвала!”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана