Славица Еклстон: Разводим се од Бернија

Глас Српске
Славица Еклстон: Разводим се од Бернија

Иако посљедњих дана од Славице Еклстон није било ни трага ни гласа, она је у ексклузивној телефонској изјави за агенције разријешила све дилеме око афере у којој је централна личност.

- Истина је да се разводим од Бернија, али то је моја приватна ствар, те стога молим медије да поштују моју приватност и да, прије свега, моје ћерке поштеде непријатности. Ја ћу о свему проговорити тек по завршеној бракоразводној парници.

Многобројне новинарске екипе узалуд су протеклих дана покушавале сазнати да ли се тренутно најтраженија жена свијета Славица Еклстон, пред развод са познатим менаџером ауто-трка "Формуле 1" Бернијем Еклстоном, крије у лакташком селу Маглајани.

Славица је иначе поријеклом из познате маглајанске породице Радић, коју је редовно посјећивала у протеклих пар година.

И не само то, већ га је и богато даривала, па вјероватно у томе и треба тражити солидарност становника овог краја са тренутно медијски најинтересантнијом припадницом свјетског џет-сета.

Наиме, мало коме је познато да православни храм Успења пресвете Богородице у Маглајанима краси тону тежак позлаћени полијелеј (централни лустер), по Славичиној наруџби специјално направљен у фабрици "Софрино" у Москви.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана