Слађа јавно проговорила о Ђанијевим преварама

GS
Foto: Instagram

Слађа Трајковић и Радиша Трајковић Ђани годинама су у браку и важе за један од најскладнијих парова на естради, иако је фолкер више пута био невјеран.

Слађа је у емисији признала да је знала да ју је Ђани варао, али и да је била свјесна за кога се удаје. Иако је било трзавица у њиховом односу, признају да су успјели да преброде све кризе.

“Ђани је интересантна особа, не што је мој муж. Никада неће остарити, весео је, темпераментан страшно, и кад слаже нешто, човек не може да му узме за зло. Он симпатично лаже. Млад, слава, успех… Све то иде једно са другим, а мора нешто да се прогута ако хоћеш да опстане брак. Одговорно тврдим, за 29 година брака никада нисам доживела нешто непријатно. Било је свега и свачега, позива, порука, али ја нисам тај тип. Ја сам њему рекла: „Тог дана кад осетиш да ме не волиш, ми нећемо бити заједно“. Ништа се не трпи због деце, она оду својим путем, само нек су жива и здрава. Што бисмо се трпели ако ту нема љубави, због чега? Или неко неће да се разведе због имовине, мени је то ван сваке памети. Ја се трудим да тако васпитавам своју децу, али сада је време другачије. Нема те толеранције, поштовања”, прича Слађа, па наставила:

“Знала сам за кога се удајем, да ће ту успутно бити и жена, пријатеља, пријатељица, колегиница, колега… Он је прво добар човек, супруг, родитељ, домаћин, све створио. Некад ми дође, задавила бих га, искрено, али… То је саставни део једног брака. Када би све било идеално, не би било добро, нешто не штима”.

Слађа каже да је за опстанак брачне заједнице најважнија љубав, али и толеранција.

“Буде неки кризни период, али ту неко мора да спусти лопту. Ја иначе нисам свађалачки тип, иако сам бучна док причам. Морамо имати толеранције, ако има љубави, има толеранције и праштања”, каже Слађа у емисји, која је увјерена у то да јој је супруг био неверан.

“Та или тај, небитно, ко каже да није, верујте, лаже. Не постоји мушкарац који бар у мислима није преварио, ако није у стварности. Никад то лично нисам видела, али сигурно да јесте, поготово он! Али, од 2019. је предобар”,  рекла је Слађа, док је Ђани све вријеме ћутао и гутао кнедлу колико му је било непријатно, преноси ГрандТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана