Скидала се у трилогији “50 нијанси сиве”, од тад више ништа не скрива

Г.С.
Скидала се у трилогији “50 нијанси сиве”, од тад више ништа не скрива

Глумица је у Венецији прошетала црвеним тепихом у дугој сребрној хаљини модне куће “Гуцци”, која је откривала њено попрсје и позадину

Дакота Џонсон, која ће за мање од мjесец дана напунити 32. године, у Венецији је промовисала филм “The Lost Daughter” а за црвени тепих изабрала хаљину за коју није био потребан грудњак па су се њене груди и више него назирале у њој, а њена позадина била упадљива.

Дакота је тако скренула пажњу на себе на црвеном тепиху и остала верна стилу из трилогије “50 нијанси сиве” која ју је прославила.

Претходно, ове године, скренула је пажњу и интервјуом који је дала у емисији колегинице Дру Баримур, у којем је признала да се од своје 14. године бори са депресијом, те да већ годинама иде код прихотерапеута.

“Код психотерапеута ћу ићи сигурно до краја живота. Мораћу, али то је добро јер заправо никад не престајемо да учимо како да будемо људи. Мени психотерапија заиста помаже и захвална сам на томе. Срећна сам и што ме окружују људи који ме потстичу да говорим о својим проблемима и да се отворим”, испричала је.

Дакота је такође рекла да је претходни период током карантина био изазован за њу, а многи су на друштвеним мрежама коментарисали да је очигледно са радошћу дочекала Фестивал у Венецији и решила да засија у слободи и повратку црвеном тепиху.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана