Син славног холивудског глумца иза решетака

Агенција
Син славног холивудског глумца иза решетака

Син бивших супружника, 57-годишњег глумца Шона Пена и 51-годишње глумице Робин Рајт, Хопер Џек, ухапшен је са својом дјевојком у Небрасци.

Њих двоје су у аутомобилу имали 14 грама марихуане, три грама печурака и четири грама амфетамина, таблета које се добијају на рецепт због поремећаја пажње и хиперактивности, а изазивају еуфорију.


Полицајац је зауставио 24-годишњег Хопера и 26-годишњу Уму јер нису укључили мигавац приликом скретања, када је примјетио њихово чудно понашање, рекао је извор из полиције за амерички портал ТМЗ.

Млади Пен, који се бави глумом, својевремено је рекао да му је 'груба љубав' његовог оца Шона помогла да се ријеши зависности од дрога.

"Користио сам многе ствари, а мет је био главни. Отишао сам на одвикавање јер сам се пробудио у болници и тата ми је рекао: 'Изабери - лијечење или клупа на аутобуској станици'. Нашалио сам се да желим само кревет“, рекао је Хопер.

Хопер је почео да конзумира психоактивне супстанце након развода својих родитеља 2010, а објаснио је да је захвалан оцу што га је извукао из "периода који је био најгори у његовом животу".

Пен с колегиницом Рајт, која тумачи главну улогу у серији "Кућа од карата", има и 26-годишњу ћерку Дилан Френсис која ради као модел.

Пар се развео након 14 година брака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана