Симпатични дебељко из серије “Два и по мушкарца” данас има 30 година и кажу да изгледа као да га је “поплава избацила”

Г.С.
Симпатични дебељко из серије “Два и по мушкарца” данас има 30 година и кажу да изгледа као да га је “поплава избацила”

Ангус Ти Џоунс је најпознатији по улози Џејка у популарној серији “Два и по мушкарца” у којој је од 2003. до 2013. играо уз Чарлија Шина.

Ангус (30) је некада био најплаћеније дијете-глумац на свијету. 

Процјењује се да има богатство од 27 милиона долара. Међутим, од када је последњи пут играо у серији 2015. године (појављивао се и у епизодама након Шиновог одласка из серије) углавном се држао по страни, далеко од јавности и медија, када је одлучио да напусти ситком због религијских увјерења и поновног откривања вјере, преноси Блиц.

Своју прву улогу имао са пет година, у филму “Симпатико” у ком су главне улоге имали Шерон Стоун и Ник Нолти. Послије тога је добио улогу братанца Чарлија Хрпера, лика ког је у “Два и по мушкарца” играо Чарли Шин. Тада је постао и најплаћенији млади глумац и са 17 година је зарађивао 10,6 милиона долара за две сезоне. То је било око 410.000 долара по получасовној епизоди.

Међутим, када је 2011. Чарли Шин неславно био отпуштен из серије, није дуго требало ни Ангусу да проговори о томе колико му не одговара правац у ком је отишао нови сценарио по ком је, он већ тада младић, почео да излази са старијим женама.

 

У интервјуу који је дао 2103. године он је рекао како његов ангажман на серији није у складу са његовим вјерксим убјеђењима јер је он особа која вјерује у бога, а серију је описао као пуну “прљавштине”.

Напустио је серију, није се играо у цијелој 11. сезони, да би имао само кратко појављивање у финалној 12. сезони током 2015. године.

Послије тога отишао је на факултет гдје је прво студирао екологију а послије тога науке о јеврејској вјери и култури.

- Последњих година сам укључен у неколико организација које су засноване на религији. Али сам одлучио да немам никакве везе са онима које се профитабилне јер не желим да припадам некој организацији која ће одлучивати да ли сам добар или лош човјек - испричао је он за магазин Пипл у једном од ријетких интервјуа.

За сада је паузирао студије и ради са сином Пи Дидија у компанији која се бави организовањем догађаја.

 

Није искључио повратак глуми јер како каже, то је је једна од најбољих ствари које умије да ради. Од како је напустио “Два и по мушкарца” имао је само једну мању улогу у шоу “Хорас енд Пите”. 

Његове фотографије у последње три године углавном су наилазиле на негативне реакције да Агнус запуштен и неугледан с обзиром на животни стандард и новац који има.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана