Сигал купио луксузни апартман и отвара у Будви школу борилачких вјештина

novosti.rs
Сигал купио луксузни апартман и отвара у Будви школу борилачких вјештина

Будва - Амерички глумац и музичар Стивен Сигал , постао је власник луксузног апартмана у оквиру комплекса Дyклеy гарденс на Завали.

На коктелу који је синоћ организован за представнике црногорских медија холивудски суперстар, који са члановима породице проводи одмор на овој елитној локацији, објавио је да ће, поред ове вриједне инвестиције, бити активан у још једној од области која га је прославила-борилачким спортовима, преносе Новости.

Он је најавио да ће, у сарадњи са компанијом Дyклеy гарденс, основати у Будви школу борилачких вјештина која ће носити његово име, чиме ће дати допринос још динамичнијем развоју локалне заједнице.

Свјетској јавности познат као звијезда холивудских акционих филмова, Сигал је први пут у Црној Гори боравио прије десетак дана и био гост у једној од луксузних вила комплекса на Завали.

"Том приликом је најавио намеру инвестирања у нашу земљу, јер је, како каже, препознао квалитет и вриједност коју је успоставио Дyклеy бренд. Глумац је такође поручио да је одушевљен туристичком понудом и природним љепотама Црне Горе, а учествовао је и у симболичном сађењу маслине у Дyклеy алеји у оквиру комплекса", саопштено је из компаније Дyклеy гарденс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана