Северина саслушавана у полицији, њен менаџер бијесан на адвокате

Глас Српске
Северина саслушавана у полицији, њен менаџер бијесан на адвокате

Загреб - Менаџер Северине Вучковић тражи јавно извињење адвоката Вељка и Гордане Миљевић, јер су наручили праћење пjевачице и њеног сина Александра. Поводом тог случаја Северина је недавно саслушана у полицији, а њен менаџер сада захтjева да признају у чије су то име урадили.

Након што је у хрватском недељнику Национал објављено да је Јосип Клем, по налогу адвоката Вељка Миљевића, мjесецима пратио Северину и њеног малоqетног сина, реаговао је и менаџер пjевачице, Томислав Петровић.

- Адвокати Вељко и Гордана Миљевић наручили су праћење Северине и њеног, тада двогодишњег дjетета, који су због тога претрпjели озбиљне трауме. Тако нешто направити мајци и малом дjетету, то ми је једноставно несхватљиво, поготово када то ради једно тако угледно, адвокатско друштво. Госпођо и господине Миљевић, може вас бити срам. Овиме вас позивам да се јавно извините Северини, њеном дjетету и њиховим ближњима због патњи које су због ваших дjела претрjпели. Овиме вас позивам да надлежним државним институцијама признате по чијем сте налогу и с којим циљем то радили. Државне институције молим да овај случај истраже до краја како мајка и дijете више не би бринули о својој сигурности - стоји у саопштењу Томислава Петровића, Северининог дугогодишњег менаџера, преноси Блиц

Пратили је непознати мушкарци

Средином прошле године, Северина је пријавила полицији да непознати мушкарци прате и сликају њеног сина Александра. Вучковићева је јуче у загребачкој полицији на саслушању наводно навела да је "непознате мушкарце унајмио њен бивши Милан Поповић".  

- Бивши ми је често говорио да грешим што немам тјелохранитеље и заштиту и инсистирао је на томе да ми их обезбједи. Врло је могуће да је он, због нашег компликованог односа ангажовао те људе да надгледају нашег сина - рекла је Северина на саслушању.  

Да неко прати и слика малог Александра прва је примјетила Александрова дадиља, док ја са њим шетала на игралишту. Касније је све пренијела Северини и њеном менаџеру Томици, који је успио да услика сумњиве мушкарце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана