Северина поново на суду с Миланом, изашла очајна

Срна
Северина поново на суду с Миланом, изашла очајна

Хрватска пјевачица Северина Којић (49) и њен бивши партнер, српски бизнисмен Милан Поповић (56), годинама бију битку око старатељства над њиховим сином Александром.

Данас, 7. јуна, одржано је ново рочиште у сплитском Жупанијском суду, које је трајало више од два сата.

Наиме, Северина Којић и Милан Поповић на Жупанијски суд у Сплиту стигли су одвојено, на рочиште у којем се одлучује о старатељству над њиховим заједничким сином.

Поповић није давао изјаве, а Северина се нада да ће сина виђати чешће од сваког другог викенда и пола празника, колико сада, према судској одлуци, има право.

“Јако сам тужна. Двадесет мјесеци моје дијете је без мајке и ја сам без дјетета под јако необичним околностима, али вјерујем у правду и надам се да ће бити све у реду”, рекла је Северине испред суда за Дневник хрватске Нове ТВ.

Плес Сање Кужет у бикинију се не виђа сваки дан:

С њом се на суду појавио и њен адвокат Мате Матић, који је дао кратку изјаву испред суда:

“Одлука је завршена, никакви докази се више неће проводити. Закључили су рочиште и расправу и одлука ће услиједити у једном временском периоду, да ли је то мјесец дана...”, изјавио је њен адвокат Мате Матић.

Северина Којић изгубила је спор с Миланом Поповићем око старатељства над сином Александром. Судија Теа Голуб је 28. новембра 2019. године, у Општинском грађанском суду у Загребу, донијела привремену мјеру којом одлучује да дијете живи с оцем Миланом, који ће самостално бринути о здрављу и образовању дјетета.

Та мјера је од тада на снази, а током протеклог периода Северина се више пута јавно жалила на ту одлуку, те истицала да је “срамна”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана