Севе и Игор стали на луди камен VIDEO

Агенције
Севе и Игор стали на луди камен VIDEO

Пјевачица Северина Вучковић и Игор Којић одлучили су да своју љубавну везу крунишу браком, а за велику српску свадбу све је било спремно до закључења овог броја нашег листа.

Цијели јучерашњи дан је, како су преносили српски медији, протекао у знаку припрема за велико славље које је требало да буде одржано у луксузном хотелу у Београду, гдје је, осим младенаца, смјештено и више од 100 званица на два закупљена спрата хотела. На свадби се очекује више од 600 гостију.

Док су обављали посљедње, финалне припреме, младенци су били оригинални и када је њихов стајлинг у питању. Тако је Северина носила мајицу на којој је исцртан њен лик, а Игор мајицу на којој је његова карикатура. Насмијани и расположени, махали су фоторепортерима који су их сликали испред хотела.

Из хотела су у току дана отишли и до куће Игорових родитеља Драгана Којића Кебе и његове супруге Оље, који већ три дана славе свадбу свога сина. Трубачи су непрестано свирали испред њихове куће, а Којићи су им немилице дијелили новац.

Северина и Игор су у једном тренутку изашли из куће, сјели у кичасто окићени аутомобил "застава 101" и возали се улицама Београда.

На свадбу су јуче током дана пристизале бројне званице, које су за медије изјављивале да очекују добру забаву. Тако су у Београд допутовали Горан Каран и Петар Грашо, који ће, поред Саше Матића, и запјевати на свадби, а ту ће бити и Дара Бубамара, Драган Стојковић Пикси, Филип Милетић, Јоксимовићи и бројни други гости.

Госте чека луксузно опремљена сала коју је Кеба, како су писали медији, платио више од 80.000 евра. Сала ће бити под обезбјеђењем које ће чувати младенце, све званице, али се и побринути да слике са вјенчања не процуре прије него што то новопечени младенци не одлуче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана