Шерон Стоун отворено о Ниским страстима

Танјуг
Шерон Стоун отворено о Ниским страстима

Америчка глумица Шерон Стоун први пут је након 22 године проговорила о култној сцени из филма "Ниске страсти" који је од ње направио планетарну звијезду.

"Била сам обична америчка глумица када сам стигла на Кански фестивал, а са Кроазете сам отишла као свјетска звијезда", признаје данас холивудска лепотица.

У интервјуу који је ове недјеље дала француском недјељнику "Tele Cable Sat", педесетшетогодишња глумица тврди да за вријеме снимања није знала да ће сцена испитивања у полицијској станици постати тако еротска.

"Пол Верховен (редитељ) ме је прешао", рекла је Шерон. "Он је тражио да скинем бијеле гаћице јер се наводно примјећују на снимку. Али ми је обећао да се ништа неће видјети. Тек неколико недјеља касније Пол нам је показао готов филм који је требало да буде приказан у Кану. Када сам видјела сцену, осјетила сам се превареном. Устала сам и ошамарила га", испричала је америчка икона.

"Шокирала ме је његова превара. Да сам била на мјесту редитеља свакако бих задржала ту сцену. Али требало је да ме упозори. То је био знак непоштовања", казала је Шерон која се данас не каје што је тумачила изазовну Кетрин Трамел.

"Тај филм је промјенио моју каријеру. За мене је Кетрин Трамел неко ко је, на неки начин, помогао женама да схвате своју моћ", закључила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана