Сергеј Трифуновић усред представе пришао гледаоцу и бацио му мобилни телефон

Г.С.
Сергеј Трифуновић усред представе пришао гледаоцу и бацио му мобилни телефон

РИЈЕКА - У ријечком Зајцу прошле седмице изведена је представа „Воз" Звездара театра из Београда у којем главне улоге имају Војислав Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић. На представи се догодио инцидент између глумца и публике, пише Вечерњи лист.

Наиме, један од мушкараца у публици није престајао гледати у мобилни телефон, па му је Трифуновић пришао и одузео му га и тако зарадио аплауз публике. Гледаоци су испричали да је изнервиран глумац кружио по партеру и момку који га је фотографирао и снимао одузео мобител и бацио га на под.

Али, гледање у мобител није било једино што је засметало глумцу.

Њихово извеђење филозофске драме о двојици јунака, професору Белом и бившем затворенику Црном, стално су прекидале нотификације, жамор из публике, кашљање и шушкање, а гледаоци су испричали како се Трифуновић више пута током представе реферирао на кашаљ из публике који није било могуће игнорирати.

"Отвори бомбон"

- У једном је тренутку особи у првом реду поручио да слободно отвори бомбон јер им нимало не смета, а затим и публици рекао нека само они причају, јер нема смисла да се с њима надгласава - испричао је гледалац.

Инцидент се не престаје коментарисати на друштвеним мрежама. Глумац је коментирао како му је „мало фалило, једно пет пута" да прекине представу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана