Шер на ивици пропасти

Агенције
Шер на ивици пропасти

Славна пјевачица Шер, како преносе свјетски медији, на ивици је пропасти. Породица јој је окренула леђа, дјеца годинама не разговарају с њом, а органи јој полако отказују, један по један.

Чим се појавила на сцени прије неколико деценија, Шер је проглашена краљицом поп музике.

Из године у годину њен успјех је био све већи и ускоро је постала најпопуларнија и најбогатија музичка звијезда, али срећа се недавно окренула, и то за 180 степени.

Наиме, седамдесетогодишња Шер се још осамдесетих година заразила опасним вирусом, који је тек прије неколико мјесеци почео да узима данак и њено здравствено стање је све горе. Њени пријатељи су открили да популарној Шер отказују органи, један по један.

Још крајем осамдесетих дијагностикован јој је Епстејн-Баров вирус, врста херпеса, која може да узрокује отказивање органа и неколико врста рака.

- Била сам стално болесна, скоро да ме је убила упала плућа. Љекари су ми прво говорили да сам луда и да претјерујем, али ипак су открили да сам тешко болесна - открила је пјевачица.

Због здравственог стања Шер је морала да направи паузу у каријери јер више не може да издржи наступе, а камоли напорне турнеје, које је баш из овог разлога више пута прекидала и отказивала.

Живи од реклама

Како би преживјела, пјевачица јерменског поријекла почела је да снима рекламе.

Изузев много новца који је потрошила на неуспјела лијечења, пјевачица је изгубила богатство и због неконтролисаног трошења и расипања, као и лоших улагања. Када се томе додају бројне паузе у каријери и изостанак абнормалних хонорара на које је навикла, њен новац се једноставно истопио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана