Селин Дион отказује турнеју: Назире ли се крај каријере познате пјевачице

GS
Foto: Instagram

Селин Дион вјероватно више никад неће ићи на турнеје, рекао је извор близак пјевачици.

Подсјећамо, Селин Дион је објавила да отказује европски дио турнеје „Courage“, који се требао одржати током 2023. и 2024. године.

– Жао ми је што ћу вас све још једном разочарати. Заиста се трудим вратити снагу, но турнеје су исцрпљујуће и кад је извођач потпуно спреман. Није поштено према вама и даље одгађати концерте, стога је најбоље сада све отказати док не будем опет потпуно спремна стати на позорницу иако ми то слама срце. Желим да сви знате да не одустајем… И једва чекам да се опет видимо – поручила је Селин.

У склопу свјетске турнеје „Courage“ Селин је одржала 52 концерта у Сјеверној Америци прије избијања пандемије и паузирања турнеје у марту 2020. Почетком 2021., док је забавна индустрија још увијек била под снажним ковид-рестрикцијама, Селин је снимила „Love Again“, свој први филм у којем уз њу глуме Пријанка Копра Јонас и Сам Хеуган.

Селин је објавила да јој је дијагностикован синдром укочене особе, који узрокује тешке и упорне грчеве мишића због којих не може наступати. Њен медицински тим и даље процјењује и лијечи њено стање.

Обожаваоци који су купили улазнице могу остварити поврат на продајним мјестима гдје су купљене. Ако су купљене онлајн, аутоматски ће бити одрађен поврат средстава, преноси Н1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана