Секс скандал у Америци: Тед Круз на спискуескорт агенције

Агенције
Секс скандал у Америци: Тед Круз на спискуескорт агенције

Вашингтон - Телефонски број гувернера Тексаса, који се бори за кандидатуру републиканске странке на предсједничким изборима, наводно је нађен у "црној књижици" власнице ескорт агенције Деборе Палфри.

Тај секс скандал могао би да избаци Теда Круза из трке у Републиканској странци за кандидатуру на предсједничким изборима у САД.

Његов број телефона пронађен је током судског процеса против чувене вашингтонске мадам Деборе Палфри и то у биљежницама о клијентима деведесетих година прошлог вијека. Круз се оженио 2001. године и тврди да је вјеран својој жени.

- Овај напад је обично ђубре. Обичне лажи. Лансирао их је Доналд Трамп. У тим извјештајима нема ни зрнца истине. То су потпуне бесмислице. Једноставно, лажи. Увијек сам био вјеран жени. Волим своју жену. Она ми је најбољи пријатељ - рекао је гувернер Тексаса Тед Круз.

Шта је истина, показаће даља истрага против мадам Палфри. Њени адвокати покушавају да се нагоде са тужилаштвом да буде блаже према њој у замјену за информације које ће осрамотити и коштати каријере многе високорангиране политичаре и бизнисмене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана