Шарлиз Терон у вези са бившим момком Хали Бери

Агенције
Шарлиз Терон у вези са бившим момком Хали Бери

Романсе славних личности понекад подсјећају на заплете холивудских филмова, а то потврђује и веза популарне глумице Шарлиз Терон и бившег момка њене колегинице Хали Бери.

Прелијепа оскаровка Шарлиз и бивша љубав глумице, такође раскошне љепоте - Хали, најновији су пар који интригира јавност. Наиме, четрдесетогодишњи канадски манекен Габријел Обри са тамнопутом холивудском звијездом има деветогодишњу кћерку Налу Аријелу. Шарлиз има двоје усвојене дјеце - шестогодишњег сина Џексона и двогодишњу кћеркицу Аугусту.

Како преносе страни медији, пар се упознао у приватној школи у Лос Анђелесу коју похађају њихова дјеца, а између родитељских састанака и довожења и одвожења дјеце у школу су се и зближили. До сада су већ неколико пута виђени у јавности, али ни једно ни друго још не желе да потврде везу.

Неименовани извори блиски глумици ипак су открили да се ради о правој романси.

- Јако су заљубљени једно у друго и то се види. Њихова веза је на почетку и јасно је да желе да је сакрију од јавности. Чињеница је да се добро слажу и то виде њихови пријатељи - каже анонимни извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана