Саманта из Секс и града: За мене секс почиње у глави

Агенције
Саманта из Секс и града: За мене секс почиње у глави

Срећна је иако нема дjецу.

Планетарно популарна заводница из серије "Секс и град" Саманта, односно Ким Катрал, отворила је душу на тему мушкараца, старења и навела да је срећна упркос томе што нема дjецу.

"Идем свуда и врло сам прилагодљива, све док са собом могу носити своју мачку. Коби (мачка) је такође врло прилагодљива, иако има 17 година. До сад је путовала у Ливерпул, Чичестер, Лондон, Торонто, Ванкувер и Лос Анђелес. Морам да је поведем, или ми направи проблем", каже Ким.

Глумица нема дjецу. Истиче да се жене које немају потомке и даље осуђују.

"И даље се везује стигма за људе који не желе да имају дjецу. Али, слушајте, не мислим да постоји дијете на свијету које захваљује својим родитељима на пеленама које су им промјенили. Иако сам одувек мислила да ћу имати породицу, имала сам друге начине да каналишем матерински инстинкт и мислим да млади људи могу да се повежу са мном, зато што другачије живим од њихових родитеља".

Највећа заводница из поменуте планетарно популарне серије открива да није жељела улогу Саманте. "Нисам жељела да играм Саманту у "Секс и град". Тада сам напунила 41 годину и помислила сам: ‘О не, не могу поново да играм фаталну жену. Сада ми се чини да су особе које имају 40 година веома младе. Педесете су нове четрдесете. Због тога моје двадесете дјелују као праисторија."

Наводи да је Холивуд сурово мјесто за старење жена.

"Менопауза је била отрежњење. Многи о том периоду говоре негативно, али ја сам је видјела као почетак нове фазе – коначног поглавља. Питала сам се: ‘Шта да радим у наредних 30 – 40 година и с ким? Холивуд још не зна како да се носи с проблемима који погађају старије жене. Не видим себе у већини филмова или серија које се праве, чак ни у рекламама И даље мислим да су најбоље улоге позоришне."

Каже да за њу секс почиње у глави, "Сви мушкарци с којима сам била су били пријатног изгледа. Али за мене, секс почиње у глави. Оно што се дешава испод, не чини да неког желим да посједујем; то је обично нека ситница, или смисао за хумор."

Глумица "криви" свој посао због пропасти три брака које је имала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана