Салма Хајек у купаћем костиму честитала сама себи рођендан

Срна
Салма Хајек у купаћем костиму честитала сама себи рођендан

Глумица Салма Хајек, једна од најистакнутијих мексичких личности у Холивуду, а недавно је напунила 55.

година. Изгледа као да је вријеме стало за њу, а тајна њеног беспријекорног тијела и блиставог тена потпуно је природна.

На свом Инстаграм профилу подијелила је фотографију на којој позира у плавом једнодијелном костиму који нагласио њене бујне облине, али и завидну форму:

“Срећан ми 55. рођендан, веселим се новим авантурама”, написала је.

Њени пратиоци су јој честитали, али и писали да изгледа “Спектакуларно”, да је “Божанствена”, као и да “Не изгледа старије од 25 година”...

Глумица Салма Хајек, једна од најистакнутијих мексичких личности у Холивуду, а недавно је напунила 55. година. Изгледа као да је време стало за њу, а тајна њеног беспрекорног тела и блиставог тена потпуно је природна, преноси б92.

Подсјетимо, глумица је проговорила и о животним навикама и о борби са скидањем вишка килограма за потребе снимања новог филма “Кућа Гучијевих”:

“Скинула сам јако мало. Јако их брзо 'набаците', али толико је времена потребно да их изгубите. Узимајући у обзир све направљене километраже и притисак, моје је тијело је невјероватно равнодушно. Не сматрам се неком супер згодном женом, али знам да ми не иде лоше у овим годинама”, рекла је глумица и нагласила како то приписује медитацији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана