Сајт за одрасле понудио посао Меган Маркл

Agencije
Сајт за одрасле понудио посао Меган Маркл

Сајт за одрасле YouPorn понудио је војвоткињи од Сасекса Меган Маркл посао.

Наиме, интернетска платформа за одрасле жељела би именовати Маркл за директора посебних иницијатива како би помогла сајту у њиховом филантропском раду.

Потпредсједник овог сајта упутио је писмо војвоткињи у којем јој је честитао повлачење из краљевске породице и понудио посао!

"Честитамо на недавном потезу. Ми пажљиво пратимо вијести о Мегзиту и дивимо се вашем настојању да створите живот за себе изван краљевске палате. Знамо да сте добили бројне занимљиве понуде, али ми бисмо вам понудили јединствену позицију директорке специјалних иницијатива", стајало је у писму.

Шефови овог канала сматрају да би војвоткиња била идеална за ову позицију, јер би она нашла креативно рјешење успркос застарјелим политикама и начинима размишљања.

У наставку писма објашњено је нешто више о томе.

"Увијек се трудимо да нађемо начин да узвратимо заједници, но често смо мета осуде компанија и организација које не прихватају донације из наше индустрије. Ви сте доказали да сте неко ко проналази креативна рјешења и занимљиве начине да свијет учините бољим мјестом успркос застарјелој политици и начину размишљања. Због тога сматрамо да сте савршени за ову позицију", закључили су.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана