”Ша фест” 26. и 27. јула

Срна
Foto: Фејсбук

ПРИЈЕДОР - Бројна домаћа, регионална и страна имена наступиће на Меморијалном фестивалу “Ша фесту” који ће бити одржан 26. и 27. јула у Приједору.

”Овај Фестивал није само одавање почасти, то је искра која запали креативност и заједништво, позивајући све генерације да заједно граде мостове преко генерацијских и културних разлика”, поручио је “ША Фест” тим.

У ЛЈетној башти у “ША Ливе” 26. јула наступиће “Партибрејкерси”, “Буч Кесиди”, “Саншајн”, “Ехо Радар” и “Артан Лили”, а 27. јула “Дубиоза колектив”, Едо Мајка, “Атеист Реп” и “Грин Булз”.

У “Електро парку”, зони фестивала у Старом граду наступиће, између осталих, свјетски познати диџејеви - Александар Ковалски, Иан Пули, Данијел Кевић.

У оквиру фестивала биће организован и позоришни програм - “Арт кутак”, програм за најмлађе и анти-стрес зона.

Организатори позивају љубитеље музике да прате објаве на друштвеним мрежама како би на вријеме обезбиједили улазнице за овогодишње окупљање и сазнали детаље Фестивала.

“ША Фест” и ове године подржава град Приједор, дугогодишњег пријатељ и покровитељ фестивала.

Фестивал је посвећен приједорском ликовном умјетнику и музичару Далибору Поповићу Микши. Приход од фестивала усмјерава се у истоимену фондацију која подржава талентоване умјетнике и њихов ауторски рад.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана