Руни се скупим поклонима искупљује супрузи за превару

Глас Српске
Руни се скупим поклонима искупљује супрузи за превару

Легендарни енглески фудбалер Вејн Руни платио је супрузи Колин прославу 32. рођендана у Дубаију. Луксузна прослава и одмор коштали су га, како наводе страни медији, више од 100.000 фунти.

Руни је путовање платио за Колин и њихова четири сина, а он им се није придружио на одмору због обавеза на терену.

- Откако је избио скандал, фудбалер покушава да својој супрузи све надокнади. Он је за прославу у ексклузивном одмаралишту с приватном плажом и послугом која је стално доступна искеширао 100.000 фунти - наводи извор близак пару.

Руни се у вријеме док је његова супруга била трудна виђао са проститутком Џенифер Томсон. Када су медији почели да пишу о његовом невјерству и сам је признао супрузи да је "користио услуге" које коштају 1.200 фунти по посјети.

У вријеме преваре Колин је на неко вријеме скинула вјенчани прстен и одвела њихово троје дјеце у дом својих родитеља. Фудбалер се тада трудио да је врати кући, поготово због чињенице да им је на путу четврто дијете.

Она се вратила, а након што је Рунију опростила невјеру, Колин је изјавила да није све у реду и да није заборавила шта се догодило, али и да не жели бити сама с четворо дјеце те ће се потрудити да настави брак и изглади ствари због породице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана