Роналдова мајка има само једну жељу прије смрти, жели га видјети у дресу Спортинга

ГС
Foto: klix.ba

Мајка Кристијана Роналда, Долорес Авеиро, изјавила је да прије смрти има само једну жељу, а то је да види како њен син поново игра у дресу Спортинга из Лисабона.

Након што је из Реал Мадрида прешао у Јувентус, а недавно се из редова Бјанконера вратио се у Манчестер Јунајтед, петероструки освајач Златне лопте каријеру би могао окончати у вољеном клубу.

Барем је таква жеља његове мајке с којом има посебан однос, а нема сумње да ће је Роналдо покушати испунити уколико се за то укаже прилика, преноси Кликс.

"Већ сам рекла свом сину да га желим видјети како игра за Спортинг прије него што умрем. Ако се он не врати, нека га наслиједи његов син Кристијанињо, који игра боље него Кристијано", изјавила је Роналдова мајка за португалски лист Рецорд, додавши:

"Кристијано је учитељ своме сину и сан ми је видјети их заједно у Спортингу."

Долорес Авеиро тврди да је од почетка само прелазак у Манчестер Јунајтед био опција, иако се шпекулисало да је на прагу преласка у Сити.

"У медијима се причало о Манчестер Ситyју, али рекао ми је: Мама, не брини о томе шта говоре, јер ја идем у Јунајтед."

Роналдо (36) је потписао двогодишњи уговор с Манчестер Јунајтедом и биће занимљиво видјети да ли ће каријеру окончати на Олд Трафорду или ће се одлучити за повратак у матичну земљу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана