Роналдова дјеца морају да поштују ова правила

ГС
Роналдова дјеца морају да поштују ова правила

Један од најбољих фудбалера свијета, Кристијано Роналдо има петоро дјеце и у његовој кући влада строга дисциплина - спартанска, рекли би многи.

Роналдо има јаку жељу да има много дјеце и та његова опсесија, кажу стручњаци, потиче из дјетињства. Одлучан да испуни све што замисли, у раним двадесетим је постао отац и то преко сурогат мајке.

Када је на свијет дошао његов први син Кристијан јуниор, била је то 2010. година, а његова тадашња девојка Ирина Шајк била је затечена ситуацијом.

Међутим, Роналдо се никоме није правдао и никада није признао зашто тако јако жели да има толико дјеце. У јуну 2017. је добио и близанце Еву и Матеа уз помоћ сурогат мајке, да би у новембру исте године добио и ћеркицу Алану са изабраницом Георгином Родригез. У априлу 2022. Георгина је на свијет донијела још један пар близанаца - дјечака Анхела и дјевојчицу Белу, али је дјечак нажалост преминуо убрзо након рођења.

У документарном филму његова дјевојка Георгина Родригез признаје да Кристијано има строга правила васпитања, те да она и цијела породица понекад воли када је фудбалер одсутан јер то значи да тада могу да једу пицу.

Ово су правила која поштују дјеца Кристијана Роналда:

1. Најстарији син Кристијана Роналда тренира фудбал сваки дан и то по неколико сати. Тушира се хладном водом и не једе брзу храну, а све по савету свог славног оца.

2. У кући Кристијана Роналда нема мјеста за брзу храну. Они једу изузетно здраве оброке који укључују воће и поврће, док слаткиши нису пожељни. Газирана пића се не конзумирају, пије се пуно воде током дана, а цијела породица вежба.

3. Ако случајно поједу нешто слатко, Роналдова дјеца морају да вјежбају. У августу 2016. Роналдо је објавио снимак на коме тада шестогодишњи Роналдо јуниор трчи на траци за трчање и говори: "Појели смо сладолед, сада је вријеме да вјежбамо".

4. У кући Кристијана Роналда се не штеди на образовању. Дјеца су уписана у престижне школе које коштају милионе.

5. Ипак, богатство им је на дохват руке. Гдје год да оду дјеци су доступни приватни базени, јахте, простране собе, простори за игру - углавном, све најбоље.

6. Роналдова физичка активност и исхрана нису једино што његова дјеца морају да прате, то се односи и на личну хигијену. Тако је једном поделио на Инстаграм снимак гдје провјерава да ли су сви његови малишани опрали руке прије јела.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана