Роналдо трудну девојку преварио са њом?

Агенције
Роналдо трудну девојку преварио са њом?

У најновијем броју португалског магазина ТВ водич, старлета Наташа Софија оптужила је фудбалера Кристијана Роналда за превару своје трудне дјевојке Георгине Родригез.

Секс-скандал је брзо одјекнуо, а португалска старлета Наташа Софија, која се прославила учешћем у ријалитију Love on Top, испричала је како је све кренуло од обичног дописивања на Инстаграму.


"Дописивали смо се неко вријеме, а онда и провели "интензивну" ноћ у хотелу. На крају ми је дао 300 евра за такси," рекла је 21-годишња старлета, а преноси "101gratgoals".

Наташа је открила како је Роналдову пажњу освојила секси видео-снимком на коме тверкује.

Изнијњла је и своју страну приче, а посебно је нагласила да је Роналдо издао Георгину, јер је провео ноћ са њом након што је он сазнао да му је дјевојка трудна.

"Он ју је издао. Није пуно причао о њој док смо били заједно, али рекао је да је са њом јер се добро понаша према његовом сину. Такође ми је рекао да има много посла, па нема времена за љубав," нагласила је ријалити звијезда.

У суботњем издању магазина на насловници су објављене и наводне поруке које су Наташа и Роналдо размијењивали. У допуњеној причи, магазин тврди да су њих двоје почели да се дописују прије двије године, али се нашли први пут у марту ове године. За сада се ни Роналдо ни Герогина нису огласили у јавности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана