Родни из "Мућки" демантовао вијест која је обишла свијет

ГС
Foto: Агенције

Звијезда серије "Мућке" Николас Линдхерст наставиће да се бави глумом и неће се пензионисати, потврдио је његов представник за лондонске медије, након што су свет обишле гласине да се легендарни "Родни" повлачи након трагичне смрти сина.

Николасов деветнаестогодишњи син Арчи преминуо је од тумора на мозгу у септембру 2020. године и од тада глумац избјегава свијетла рефлектора, али је његов представник за британски Метро изјавио да су вести о његовом повлачењу са сцене "сумануте".

"Потпуни је нонсенс да се Николас Линдхерст пензионисао или да се пензионише. Наравно да су он и његова жена скрхани изненадним губитком њиховог младог сина, али ће господин Линдхерст наставити своју каријеру у свим улогама и сценаријима који га буду привукли", рекао је његов представник.

Забуну је унео његов пријатељ Лоренс Маркс који је раније за "Даилy Стар Сундаy" испричао да "сумња да ће га јавност поново видети у некој улози".

"Николас је доживео трагедију, која му је сигурно сломила срце. Сваком би сломила. Увек је чувао своју приватност, а сад ће то радити више него икада. Сад кад је изгубио сина, неће више излазити. Сумњам да ћемо га видети да глуми", рекао је он.

Међутим, представник је испричао да шездесетогодишњи глумац и даље добија понуде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана