Робија ће коштати непристојно понашање

Агенције
Робија ће коштати непристојно понашање

Британски пјевач Роби Вилијамс наступио је на отварању Свјетског фудбалског првенства у Русији и том приликом није могао одољети томе да свој наступ додатно не зачини.

Роби је изненадио публику својим псовкама и показивањем средњег прста, а непристојно понашање наводно ће га и коштати. Његово понашање није било у складу с руским прописима, па су му спремили и новчану казну.

Музичка звијезда и велики фудбалски заљубљеник изјавио је да је пјевање на отварању Свјетског првенства за њега “остварење дјечачких снова”, стога је његов потез прије прве утакмице првенства између Русије и Саудијске Арабије многе изненадио.

Његов потез одмах је изазвао лавину реакција, а многи су га назвали идиотом.

Руски предсједник Владимир Путин још је 2014. године забранио коришћење псовки у филмовима, позоришним представама и књигама, а забрана се односи и на било какву врсту јавног наступа.

Међутим, врло брзо сазнало се да пјевач средњи прст није показао тек тако, већ је реаговао на критике да је плаћеник и да се продао Русима, за шта су га оптужили и неки британски таблоиди.

- Учинио сам то бесплатно - чује се како каже Вилијамс прије него што је показао средњи прст у камеру.

Вилијамс је разбјеснио Русе и прије двије године, кад је објавио сингл “Party Like A Russian“, а многи су му замјерали због стереотипа које је опјевао.

Прије годину у шали се понудио да представља Русију на “Евросонгу”, који је одржан у Украјини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана