Роби од супруге добио плантажу марихуане

Агенција
Роби од супруге добио плантажу марихуане

Пјевач Роби Вилијамс, који је признао да воли марихуану и рекао да је својевремено чак запалио џоинт у Бакингамској палати, сада ће имати неограничену залиху дроге и то након што му је супруга Ајда Филд направила малу фарму марихуане у њиховом подруму у Лос Анђелесу.

Према ријечима репера Биг Нарстија, који тврди да је посјетио ову малу фарму, био је то Ајдин поклон супругу за годишњицу брака.

- Он је јако кул. Изузетно је понизан и скромна је особа, а има и добру жену. Видио сам њен поклон за њихову годишњицу. Направила му је фарму марихуане у њиховом подруму у Лос Анђелесу - рекао је репер.

Репер Биг Нарсти је рекао да је фарму видио када је био на снимању у Робијевом студију, такође смјештеном у кући.

- Жена му је поклонила читаву фарму и то је начин како се дају поклони. Да ли је легално? Наравно да је легално - казао је репер.

Узгајање и конзумирање марихуане је легално у Калифорнији, као и у неколико америчких држава, укључујући Колорадо и Вашингтон.

- Трава је лијепа дрога, али је штета што смо ја и она лоша комбинација - говорио је раније познати пјевач британским медијима.

У јеку његове зависности Роби је рекао да је био "на 24 часа од смрти" након што је узео опасну комбинацију различитих лијекова.

- Узео сам 20 таблета за болове и смирење и осјетио да сам близу смрти. Такође, узимао сам и лијек "адерал", који иначе узимају особе које пате од хиперактивности - рекао је Роби. Он каже да су лијекови на рецепт уобичајени начин америчке зависности.

- То није био мој најбољи дио живота. Глумица Ана Никол Смит је окончала живот због овога. Исто и Мајкл Џексон и Хит Леџер. Ја се налазим у тој групи - рекао је пјевач.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана