Ријалити звијезда о тајној вези са Роналдом: “Спавали смо, а онда ме блокирао на мрежама”

Г.С.
Ријалити звијезда о тајној вези са Роналдом: “Спавали смо, а онда ме блокирао на мрежама”

Кристијано Роналдо наводно се два мјесеца тајно дописивао са ријалити звијездом Наташом Родригез, недуго након што је упознао своју садашњу супругу Георгину Родригез, пише “The Sun”.

Наташа тврди да се Роналдом дописивала и раније, након његовог раскида са манекенком Ирином Шајк. За стране медије испричала је како му је послала снимак своје задњице.

“Било је један сат ујутро и урадила сам то из шале. Нисам мислила да ће одговорити. Али у шест ујутро послао ми је поруку и ствар је почела да се одвија. Гледајући уназад, вољела бих да нисам. Кад сам му послала видео у коме сам у доњем вешу, рекао је да жели лично да ме види. Кристијано је увијек јасно давао до знања да му се свиђа моје тијело”, рекла је Наташа.

Ријалити звијезда тврди да су се она и Кристијано први пут видјели тек у марту 2017. године након бројних одлагања, као и да су имали полне односе, а фудбалер ју је замолио да све остане строго повјерљиво. Међутим, убрзо након тога блокирао је њене позиве и прекинуо све контакте на друштвеним мрежама.

“Повредио ме начин на који ме оставио блокирајући ме на Инстаграму након што смо спавали заједно, а то и сада боли. Роналдо ме је тек тако шутнуо, а исто би могао да уради и Георгини. Кристијано би био сјајан улов за свакога и Георгина мора да га држи на оку”, испричала је Наташа.

“Ако су срећни заједно, а ја сам сигурна да јесу, онда сам срећна због њих. Да ми је Кристијано момак, мислим да му не бих вјеровала након онога што се догодило међу нама. Срећна сам што сам била мали дио његовог живота, иако се није завршило онако како сам можда хтјела”, закључила је Наташа и додала како је и даље блокирана на Инстаграму и да није имала даљи контакт са Роналдом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана